Mooie camping in de Drôme Provençale

Het comfort van de chalets is het hele jaar geopend

  • Fr
  • En
  • Nl
sites-paysages-campings

Mooie camping in de Drôme Provençale

Het comfort van de chalets is het hele jaar geopend

Recherche

ONZE PARTNERS

vakantie provence camping dieulefit frandjik

Office du tourisme Dieulefit - Bourdeaux

We hebben een nauwe samenwerking met het Office du Tourisme in Dieulefit die mooie rondleidingen organiseert door Dieulefit.
De informatiepunten van de office du Tourisme van Dieulefit en zijn omgeving zijn het hele jaar geopend en kunnen u informeren over de activiteiten, evenementen en bezienswaardigheden van de Drôme Provençale en de Drôme.

+++

camping drome provencale france, dieulefit, familie natuur

Ferme pédagogique de Pracoutel

Op 10 minuten, gelegen in Vesc vindt u een educatieve boerderij. Er is een rondleiding die u aan de hand van borden in uw eigen tempo kunt doen. U leert het geheim van de productie van de bekende kaas 'Picodon'. Verder is er ook een leuk educatief circuit.

+++

La Distillerie Courbis

De Distilleerderij is gecertificeerd voor biologische landbouw en komt in juli en augustus naar de camping voor een demonstratie van het destilleerproces van lavendel. Zie het animatieprogramma voor de data. U kunt ook bij ze op bezoek gaan in Montjoux waar u ook hun producten kunt kopen: essences van lavendel en lavandin, lavendelhoning...

+++

vakantie provence, camping frandjik dieulefit

Eva Location

Eva location is gevestigd in Saillans op een mooie plek aan de oevers van de rivier de Drôme. Elke week organiseren we met hun kanotochten. Met het leuke en vriendelijk team van EVA kunt u ook raften, canyoning doen en andere activiteiten.
Wij kunnen u een arrangement bieden met accommodatie, buitensporten en uitjes naar de mooiste bezienswaardigheden van de Drôme Provençale en de rest van het departement de Drôme.

+++

holidays france in drome provencale, camping familie

BouVier VTT

En saison le camping propose des sorties trottinettes tout terrain (Sherpa) avec notre partenaire BouVier TT autour de Dieulefit.
Cet accompagnateur à l’écoute vous suivra sur vos sorties, FTT (fauteuil tout terrain pour personne à mobilité réduite), randonnées, VTT… Il dispose aussi de pistes aménagées et de parcours ludiques.

+++

gastronomy of provence, dieulefit, camping nature in drome provencale

La Drôme des Couleurs

La Drôme des Couleurs is een leuk concept met een winkel met lokale producten, een restaurant in een moderne  en kleurrijke setting, een theesalon met een 'cosy' sfeer en een prachtige wijnkelder. Overnachten in een chalet comfort, wat de hele winter mogelijk is, in combinatie met de lokale gastronomie is een mooie manier om de Drôme en zijn Provençaalse eetcultuur te leren kennen.

+++

Serre des Vignes

Serre des Vignes is onze wijnleverancier. Het wijndomein ligt op 6 km van de camping in La Roche Saint Secret in de Drôme Provençale  Wij hebben het domein geselecteerd vanwege de kwaliteit van de biologische wijn met de 'appelation' Grignan. U vindt de wijnen in onze winkel en op de kaart van het restaurant. Met mate te nuttigen, maar de wijn smaakt echt zeer aangenaam.

+++

vercors, drome, montelimar, vakantie frandjik camping familie

Vercors Sport

De winkel Vercors Sport en natuur ligt aan de rand van Dieulefit. Het is onze partner voor de verhuur van fietsen. Ze worden indien gewenst op de camping geleverd. Het is een uitermate servicegerichte partner die ons helpt de activiteiten op het gebied van sport en natuur verder te ontwikkelen.
Deze sportwinkel heeft vakmensen in dienst die u graag adviseren op het gebied van verhuur als wel verkoop. Zij kunnen u ook adviseren over de verschillende circuits in de Drôme voor toerfietsen en ook voor mountainbikes.

+++

La Maison de la Céramique

Het Maison de la Céramique ligt in Dieulefit en heeft permanente en roulerende tentoonstellingen van pottenbakkers en keramiek. Het bevindt zich in een gebouw met historische waarde. Er worden workshops gegeven op het gebied van pottenbakken.

+++